fbpx
info@epapagiannopoulou.gr


4 χρόνια γεμάτα επιτυχίες

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η πορεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών της κ. Εύης Παπαγιαννοπούλου-Βαβίτσα και στη συνοικία της Νεάπολης Λάρισας που κλείνουν φέτος τον 4ο χρόνο λειτουργίας τους.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης κοπής της βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο μοντέρνο και άριστα οργανωμένο διδακτήριο επί της οδού Καραολή & Δημητρίου απέναντι από το 6ο Λύκειο της Λάρισας, τονίστηκαν τα σαρωτικά ποσοστά επίτευξης των σπουδαστών στα ανεγνωρισμένα διεθνή πτυχία που με την αμέριστη φροντίδα και στήριξη της κ. Εύης Παπαγιαννοπούλου-Βαβίτσα, με ένα υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, κατόρθωσαν να αποκτήσουν μέσα σε ταχύρρυθμα τμήματα και με τα καλύτερα εποπτικά μέσα διδασκαλίας της τελευταίας τεχνολογίας.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε φυσικά η μακροχρόνια πείρα, η καινοτομία αλλά και η προσήλωση με στόχο τον αγώνα για τη μάθηση των ξένων γλωσσών και την απόκτηση πτυχίων στην ιδιαίτερα απαιτητική εποχή μας για τους σπουδαστές κάθε ηλικίας όπως ανέφερε η κ. Παπαγιαννοπούλου, αλλά και για την επιτυχή πορεία στο μέλλον των παιδιών μας.