fbpx
info@epapagiannopoulou.gr


ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΥΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΒΙΤΣΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννημένη στη Λάρισα, μεγαλωμένη με πολλή αγάπη, είναι το τρίτο και μικρότερο παιδί της οικογένειας Παπαγιαννοπούλου. Ξεκινώντας από τη σχολική ηλικία, ούσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, με αξίες και μόρφωση ιδιαίτερης προσοχής ήξερε από τις τελευταίες τάξεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την πορεία που θα ακολουθούσε στο μέλλον.

Η αρχή, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Στη Νέα Υόρκη, και με το Long Island στόχο ζωής, ολοκληρώνει τις σπουδές της στην αγγλική γλώσσα. Ακολουθεί η Γαλλία, που τη μαγεύει, βρίσκεται στη Νίκαια και βάζοντας νέο στόχο, τον ολοκληρώνει, σπουδάζοντας τη γαλλική γλώσσα στο UNIVERSITE' DE NICE SOPHIA ANTIPOLIS. Παράλληλα με τις σπουδές, μέσα από την αγάπη της και την έλξη της, για τις ξένες γλώσσες τελειοποιεί τις γνώσεις της στα Ιταλικά.

Έχοντας εφόδια, τις γνώσεις και τις εμπειρίες που σου προσφέρουν οι σπουδές στο εξωτερικό, κάνει την ανατροπή και επιστρέφει στην Ελλάδα της κρίσης και επενδύει. Το 2011, χωρίς να θελήσει να εξαργυρώσει ποτέ το επίθετό της, για να βρει τις πόρτες ανοιχτές, ξεκινάει το πρώτο της, κέντρο ξένων γλωσσών στη Νεάπολη Λάρισας, επί της οδού Καραολή Δημητρίου & 4ου Συντάγματος Πεζικού, το οποίο λειτουργεί με καινοτόμες εκπαιδευτικές πρακτικές, μέχρι και σήμερα. Η επιτυχία δεδομένη και αναμενόμενη καθώς δίπλα της από την πρώτη στιγμή η μητέρα της Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, ένα όνομα συνυφασμένο με τις ξένες γλώσσες στην πόλη της Λάρισας για πάνω απο 35 χρόνια με μοναδικές επιτυχίες. Συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας, η κυρία Εύη Παπαγιαννοπούλου Βαβίτσα, αποτελεί εκπαιδευτικός, τρίτης γενιάς του μεγάλου ονόματος ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

Παράλληλα το 2012 ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, προχωρώντας σε γάμο με τον κύριο Θέμη Βαβίτσα με τον οποίο απέκτησαν 2 παιδιά.

Η ατέρμονη δίψα για μάθηση την οδηγεί στην απόκτηση μεταπτυχιακών τίτλων απο δυο μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, το 2015 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και το 2016 ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Συμμετέχει κάθε χρόνο σε πολυάριθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια, με γνώμονα τη συνεχή ενημέρωση και θέλοντας να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων, επενδύει στους χώρους των διδακτηρίων σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμες εκπαιδευτικές πρακτικές.

 

ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Οι χώροι των διδακτηρίων, χαρακτηρίζονται από το καλαίσθητο, ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον καθώς και τις ειδικά προσεγμένες διαμορφωμένες αίθουσες. Διδάσκονται με 100% επιτυχία Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ρώσικα. Η προσωπική διδασκαλία της κυρίας Παπαγιαννοπούλου Βαβίτσα Εύης, οι έμπειροι καθηγητές και καθηγήτριες καθώς και το εξειδικευμένο και πεπειραμένο προσωπικό, βοηθάει τους μαθητές να μαθαίνουν να μιλούν άριστα τη γλώσσα με ευχάριστο τρόπο και χωρίς κόπο πάντα με επιτυχία.

Χρησιμοποιείται τεχνολογία αιχμής, όπως οι διαδραστικοί πίνακες widescreen, σύγχρονες μέθοδοι υποστήριξης των μαθητών μέσω της διαδικτυακής πύλης Online Class, αλλά και όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα ώστε το μάθημα να γίνεται σύγχρονο και αποτελεσματικό.

Κλείνοντας φέτος τα 7 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του διδακτηρίου στη Νεάπολη, 4ο Σύνταγμα Πεζικού & Καραολή Δημητρίου, εφαρμόζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ όλες οι νέες τεχνολογίες και για πρώτη φορά στη Λάρισα χρησιμοποιούνται, μέσα από ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ατομικά tablets στους μαθητές σε όλα τα τμήματα.

Τα αποτελέσματα στις εξετάσεις πιστοποίησης της γλώσσας, επιβεβαιώνουν κάθε χρόνο και δικαιώνουν την κυρία Παπαγιαννοπούλου Βαβίτσα Εύη και τις πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας που επιλέγει.