info@epapagiannopoulou.gr
2410 628686


Νέα Μαθήματα E-LEARNING!

E LEARNING POSTER A3 2019

Ένα μοναδικό πρόγραμμα μαθημάτων εξ αποστάσεως, το οποίο απευθύνεται ΜΟΝΟ σε ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν το επίπεδό τους στην Αγγλική γλώσσα και που ο χρονικός περιορισμός δεν τους το επιτρέπει, αρκεί απλά να έχουν πρόσβαση στο Internet. Mε ένα κλικ!

ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

languages lab

Ήρθε το νέο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό γλωσσικό εργαστήρι για παιδιά και ενήλικες.

Εστιάζοντας στην ιδιαίτερη διδασκαλία, το πρόγραμμα σχεδιάστηκε με δημιουργική διάθεση και αγάπη για το αντικείμενο, για να στηρίξει κάθε προσωπική γλωσσική ανάγκη.
Με καινοτόμες παιδαγωγικές μεθόδους στη διδασκαλία, σε ένα άνετο και γεμάτο έμπνευση περιβάλλον, περιμένει κάθε τωρινό και υποψήφιο χρήστη της Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας να επιβιβαστεί για το πιο συναρπαστικό ταξίδι γνώσης.

Εγγραφές όλο το χρόνο!

Ελάτε να μάθουμε Ιταλικά !

poster A3 italian lessons 2019

Η εκμάθηση Ιταλικών αρχίζει από το επίπεδο «Ιταλικά για Αρχάριους» και μπορεί να φτάσει έως το επίπεδο CELI 5. Με μαθήματα που δίνουν έμφαση στην καθομιλούμενη γλώσσα και την επικοινωνία, μέσα σε ένα ζωντανό και χαρούμενο περιβάλλον. Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Εύη Παπαγιαννοπούλου Βαβίτσα θα βρεις ευέλικτα ωράρια (απόγευμα, βράδυ, πρωί, μεσημέρι) φιλικά δίδακτρα και με εύκολη πρόσβαση από όλη την πόλη!

Νέα τμήματα pre-junior!

beginners A3

Στόχος του προγράμματος είναι να εισάγει τους μικρούς μαθητές στον κόσμο των Αγγλικών με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό ώστε να μάθει λέξεις (προφορικά), κάποια πολύ βασικά γραμματικά φαινόμενα (προφορικά), και τέλος την αλφάβητο (προφορικά και γραπτά). Σε αυτό το επίπεδο δεν μαθαίνουν τα παιδιά να γράφουν ολόκληρες λέξεις παρά μόνο τα γράμματα της αλφαβήτου.
Θέλουμε να αγαπήσουν τη γλώσσα!

Εγγραφές όλο το χρόνο. Ενημερωθείτε τώρα!

Νέα Τμήματα Γαλλικών!

poster A3 france lessons 2019

Εάν θέλετε και εσείς να μάθετε ή να βελτιώσετε τα Γαλλικά σας και να προετοιμαστείτε για όλα τα πτυχία Γαλλικών αποτελεσματικά και σε σύντομο χρόνο, μπορείτε να ενημερωθείτε καθημερινά 17:00 – 21:00 για τα νέα τμήματα που δημιουργούνται όλο το χρόνο!

10 +1 λόγοι για να μιλάω άψογα & πιστοποιημένα Γαλλικά

1. Τα μιλούν σε όλο τον κόσμο (επίσημη γλώσσα σε 45 κράτη) και γι' αυτό υπάρχει διεθνής οργανισμός Γαλλοφωνίας μέλους του οποίου είναι και η χώρα μας.
2. Επειδή ακριβώς τα μιλούν σε όλο τον κόσμο, η Γαλλία είναι η 4η εμπορική δύναμη διεθνώς.
3. Ευρωπαϊκή Ένωση δύο είναι οι επίσημες γλώσσες: αγγλικά και γαλλικά.
4. Ακούγονται όμορφα, έχουν ευγένεια και διδάσκονται σε όλες τις χώρες του πλανήτη.
5. Μαθαίνοντας γαλλικά μπορεί κάποιος να μάθει κι άλλες συγγενείς και εξίσου ευχάριστες γλώσσες, όπως τα ιταλικά και τα ισπανικά,
6. Η Γαλλία είναι ο δεύτερος βιομηχανικός εταίρος της Ελλάδας,

7. Το Παρίσι είναι η πιο τουριστική πόλη του κόσμου, ενώ οι Γάλλοι δείχνουν επίσης προτίμηση στη χώρα μας.
8. Είναι επίσημη γλώσσα του ολυμπισμού.
9. Τα κέντρα εργασιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκονται σε γαλλόφωνες περιοχές. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως όποιος θέλει να εργαστεί εκεί πρέπει να στείλει βιογραφικό σημείωμα και στα γαλλικά.
10. Oι σπουδές στα πανεπιστήμια της Γαλλίας, όχι μόνο είναι δωρεάν αλλά και κατέχουν διεθνή φήμη για το επίπεδό τους.

Αλλά κυρίως γιατί

στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΕΥΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΒΙΤΣΑ είστε σίγουροι ότι το παιδί σας δεν θα αποφοιτήσει απλώς κρατώντας ένα πτυχίο, αλλά κυρίως ότι θα λάβει μια σφαιρική και παιδαγωγική επιμόρφωση στη γλώσσα και τον πολιτισμό της ΓΑΛΛΙΚΗΣ γλώσσας.

BRING A FRIEND

poster A 3 bring a friend 2019

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Εύη Παπαγιαννοπούλου Βαβίτσα δημιουργούν συνέχεια νέα προγράμματα επιβράβευσης για όλους τους μαθητές αλλά και τους γονείς.
Τώρα μπορείς να φέρεις ένα φίλο σου να φοιτήσει στα κέντρα μας και να κερδίσετε και οι δυο!

Οι εγγραφές συνεχίζονται όλο το χρόνο!

Νέα Τμήματα Proficiency!

ECPE POSTER A3 2019

Αν θέλεις να το πάρεις και όχι απλά να "κάνεις" τότε ήρθε η ώρα να επιλέξεις σωστά μέσα από τα νέα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα που σας παρέχουν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Εύη Παπαγιαννοπούλου Βαβίτσα στα Νέα Τμήματα που δημιουργούνται όλο το μήνα!

Είμαστε οι ειδικοί στην προετοιμασία, διαθέτοντας πολυετή διδακτική εμπειρία και έχοντας να επιδείξουμε συνεχείς μαζικές επιτυχίες στις εξετάσεις Proficiency.

Yellow Boat cooming soon

# YELLOW BOAT

Η έκδοση αυτή δημιουργήθηκε και θα εκδίδεται κάθε 4 μήνες με πλούσιο υλικό.
Νέα που αφορούν τα ΚΕΝΤΡΑ μας, άρθρα από διακεκριμένους επιστήμονες της πόλης, άρθρα διεθνούς ενδιαφέροντος από συνεργασίες μας με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, προσφορές και διαγωνισμούς!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER